Integratieve CounselorCoach Pitch kampioen 2015-16

Pitch-kampioen ICC 2015-2016

Particulieren, organisaties en instellingen opgelet, Caspar van der Burgh zet zichzelf op de kaart! Hij is namelijk de beste pitcher van de integratieve CounselorCoaches, 1e jaars 2015-2016.

Caspar won vrijdag 20 mei in Amsterdam het kampioenschap Pitchen voor integratieve CounselorCoaches, 1e jaars . Deze ontwapenende entrepreneur versloeg in een spannende race 5 andere finalisten: Marga Verschraagen, Marieke van der Zee, Frans Konijnenburg, Cathelijne Cornelissen de Beer en Birthe van Meegeren. Waarbij Birthe een welverdiende 2e plaats behaalde. Proost!

Caspar-van-der-BurghMet een zeer overtuigend business verhaal en zijn menselijke uitstraling won Caspar het onvoorwaardelijk vertrouwen van de jury met daarin de PitchCoaches Angenieta de Bie en Jan Rademaker.

Quotes van de jury:

´Met zijn rustige uitstraling wint Caspar meteen het vertrouwen van zijn publiek, terwijl hij zich tegelijkertijd duidelijk profileert.´

´Met één been in de gezondheidszorg en één been in de het bedrijfsleven is Caspar een inspirerend voorbeeld van de Integratieve CounselorCoach.´

 

Laat een antwoord achter